Yoga Retreat Ibiza

yoga retraite ibiza

Yoga Retreat Ibiza

De beste yoga-retraites van het eiland worden gerund door topinstructeurs met een breed scala aan achtergronden. Of je nu nieuw bent met yoga of al jaren aan yoga doet, deze centra helpen je de weg te vinden. Veel yogadocenten zijn ook beschikbaar om alleen privésessies te geven. Bekijk een paar van deze opties en kies degene die het beste bij uw behoeften past. Deze retraites geven je de ondersteuning die je nodig hebt en de tijd om yoga te beoefenen.

De locatie van een yoga retreat op Ibiza is belangrijk yoga retreat ibiza. Een privéretraite biedt dezelfde hoogwaardige ervaring als een grote ketenfaciliteit. U kunt een plaats kiezen in de buurt van de zee, in de buurt van de stad Santa Eularia en het UNESCO-werelderfgoed van het Archeologisch Museum van Ibiza. Er zijn ook een aantal geweldige stranden binnen een paar kilometer van de villa's.

Op Ibiza vind je een overvloed aan yoga retreats. De meest populaire is Mojo Rising, een nieuw soort yogacentrum in de met pijnbomen begroeide heuvels van het noorden van Ibiza. Het is gelegen nabij het kleine dorpje Sant Miquel de Balansat en is een geweldig toevluchtsoord voor stedelingen. De sfeer is hier geïnspireerd door de ziel, met een rijk palet aan natuurlijke materialen en water.

Site bezoeken voor meer info: https://happyliferetreat.nl/