Wat is een Bullet Journal?

Wat is een Bullet Journal?

Wat is een notitieboek kopen bij My Lovely Notebook | Bijzonder en mooi ? Een bullet journal is een zelfhulpdagboek waarin je na elke opname schrijft. Ik ben er vrij zeker van dat de meesten van ons de gewoonte niet leuk vinden om alles op te schrijven wat er gebeurt als we met onze wapens schieten. Dit artikel is niet geschreven om u bang te maken of om u ervan te weerhouden te schrijven, maar om u aan te moedigen het op te schrijven. Het is gewoon een verklaring die ik heb afgelegd om mijn toewijding te tonen aan schrijven (elke keer) en het delen van wat ik weet over geweren schieten. Ik hoop dat u geïnspireerd zult raken en uw toewijding zult nakomen.

Wat is een bullet journal

Wat is een bullet journal eigenlijk? Het is gewoon een vel papier waarop u al uw gedachten, idee├źn, aantekeningen en andere details over een bepaalde opnamesessie kunt schrijven. Meestal schrijf ik mijn gedachten en gevoelens over het hele evenement of project in een bullet journal, samen met mijn tijd en het aantal doelen dat ik raak. Dit helpt me om mijn gedachten en gevoelens op te schrijven terwijl ze zich voordoen, waardoor ik achteraf meer duidelijkheid krijg over mijn acties en beslissingen. Het heeft veel voordelen om uw gedachten op te schrijven en ze op te schrijven wanneer ze zich voordoen. Het belangrijkste voordeel van alles is echter dat u begint te leren hoe u op een regelmatige manier moet schrijven zonder om de paar minuten te stoppen om een minuut de tijd te nemen om opnieuw te schrijven wat u hebt opgeschreven.

Ik gebruik sinds vorig jaar een bullet journal. Ik denk niet dat er iets is dat mijn besluitvorming gemakkelijker heeft gemaakt dan dit dagboek. Er zijn ook veel mensen die er ook achter zijn gekomen dat ze hun gedachten en gevoelens zullen opschrijven en deze met andere mensen zullen delen. U kunt uw bullet journal gebruiken voor persoonlijke doeleinden of om anderen te helpen. U zult aangenaam verrast zijn door de geweldige resultaten van het gebruik van dit tijdschrift en hoeveel duidelijkheid het heeft gebracht in uw besluitvormingsproces.

Klik hier om meer te lezen: http://mylovelynotebook.nl/