Vergelijking tussen Stellarium en Ethereum Cryptocurrency

Hoewel de ethereum cryptocurrency-tokens niet in de open markt worden uitgegeven, maar in plaats daarvan zal worden voorzien voor een test-run met Crowdsourced Distribution. Crowdsourced Distribution is een geweldige manier voor een nieuw bedrijf om feedback te krijgen op hun product, om hen te helpen veranderingen aan te brengen voordat ze met hun tokens naar de open markt gaan. Wanneer een nieuw product wordt vrijgegeven op de markt, zijn er vaak enkele honderdduizend of zelfs miljoenen mensen die mogelijk geïnteresseerd kunnen zijn in het kopen van het product. Maar omdat er niet dat veel mensen bekend zijn met het product, of gewoon niet het geld hebben om de tokens te kopen, moeten bedrijven hun toevlucht nemen tot crowdsourced-distributie om het kapitaal te verhogen om hun nieuwe product te financieren.

Een van de belangrijkste dingen over de tokens die zijn uitgegeven door het Ethiereum-project is dat ze een etherisch gebaseerde token zijn. Dit betekent in feite dat iedereen die hun geld in het project zet, daadwerkelijk een rendement op investering (ROI) voor zichzelf maakt. Als u daarentegen zou moeten investeren in een ander Ethereal-gebaseerd project, zou u gokken of het daadwerkelijk zou betalen. De tokens die worden gebruikt in het ethierereum-project worden ondersteund door ether, die een daadwerkelijke grondstof is die aan de huidige prijzen kan worden gekocht en zal worden gebruikt als basis voor het besturen van toekomstige handelstransacties.

Dit brengt ons bij het tweede belangrijke verschil tussen de valuta die wordt gebruikt in Bitcoin en het etherische netwerk.

Die valuta bestaan nog niet, en daarom is het moeilijk om te zeggen hoeveel ze zullen kosten zodra ze zijn gemaakt. Echter, de ether die wordt gebruikt in ethiereeum, en de tokens die worden uitgegeven, zijn echter een praktisch en haalbaar alternatief voor de bestaande aanbod van bitcoins. Net als de waarde van een pond is vastgemaakt aan de prijs van goud, wordt de prijs van ether rechtstreeks gebonden aan de waarde van het token dat wordt uitgegeven.

Dit brengt ons naar het derde verschil tussen de twee gedecentraliseerde systemen. Degenen die in het ethierereum-project investeren, zullen investeren in een praktisch product dat al is ontwikkeld en wordt elke dag gebruikt. Aan de andere kant investeren de meeste beleggers in de Bitcoin Marketplace in een gedecentraliseerd systeem dat nooit in productie zal gaan. Hoewel er verschillende prototypes van een functionele gedecentraliseerde valuta zijn geweest, weet niemand wanneer de technologie wordt vrijgegeven aan het publiek.

Het vierde en laatste verschil tussen de twee populaire gedecentraliseerde systemen is dat het onderliggende actief achter beide digitaal is.

Dit maakt de activa zeer resistent tegen diefstal en fraude en zullen resulteren in veel lagere transactiekosten. De enige manier waarop de waarde van ether zal afnemen, is als iemand besluit om de bestaande levering van TUN te gebruiken om meer munten te creëren, maar dit is uiterst onwaarschijnlijk. In plaats daarvan zijn beleggers die in de ethierheid willen kopen, daadwerkelijk munten kopen die al in de markt zweven. Daarom zal het feit dat ether een digitaal actief is, zal het daadwerkelijk helpen om in waarde te winnen.

Het feit dat beide ketens van gedecentraliseerde valuta’s open-source zijn, helpt hen ook om elkaar aan te vullen. Ontwikkelaars die werken aan beide projecten gebruiken dezelfde basis van de code die de ander bevoegd is. Dit betekent dat elk project dat door een belegger wordt gefinancierd, in staat zal zijn om soepel te kunnen integreren met de ander om gebruikers te voorzien van alles wat ze nodig hebben bij een browse-site naar een handelsplatform. In feite zou iedereen die ook of een ander digitaal actief bezit, nu zoveel manieren moeten hebben om geld van hun computer te verdienen als iemand anders die een uiteenlopende portfolio bezit van diverse investeringsmogelijkheden. Beide projecten, Encore als Bitcoins, bieden individuen en bedrijven met een robuuste keuze van welke soorten investeringen geschikt zijn voor hen.

klik hier Bitcoinmeester