Een makelaar worden in de Verenigde Staten

Makelaar

Een makelaar worden in de Verenigde Staten

Een makelaar is een gemachtigde die optreedt als hun wettelijke vertegenwoordiger en onderhandelt over onroerendgoedovereenkomsten, waarbij zowel kopers als verkopers bij elkaar komen. Makelaars in onroerend goed worden meestal volledig betaald door een commissie van derden op basis van de succesvolle verkoop van een huiscontract, dus hun inkomstenpotentieel hangt grotendeels af van hun bekwaamheid om een verkoop te sluiten. Kort gezegd, makelaars in onroerend goed zijn zakenmensen met een erkende opleiding en uitgebreide ervaring in het omgaan met kopers en verkopers. Makelaars in onroerend goed vertegenwoordigen de koper of verkoper, handelend namens een van de partijen. Ze helpen mensen met het kopen of verkopen van onroerend goed door gebruik te maken van hun kennis en expertise smeets makelaar sittard. Makelaars in onroerend goed hebben een vergunning van de staatswet om namens kopers en verkopers onroerend goed te verhandelen, hebben grondige antecedentenonderzoeken ondergaan en moeten een bewezen staat van dienst hebben op het gebied van succesvolle verkopen.

Om makelaar te worden, moet u een vergunning hebben van de staat waarin u wilt werken, hoewel dit van staat tot staat verschilt. De eerste stap om dit beroep op u te nemen, is het volgen van een goedgekeurde vastgoedcursus die u voorbereidt op de taken waarmee u te maken krijgt als u in het bedrijf stapt. U moet dan het licentie-examen afleggen dat vereist is om in uw staat te oefenen en het met een bepaald cijfer behalen om in aanmerking te komen om makelaar in die staat te worden. Hoewel veel staten individuen toestaan om als makelaar te beginnen zonder het licentieproces te ondergaan, vereisen de meeste dat agenten de cursussen voltooien en slagen voor het staatsexamen voordat ze het licentie-examen kunnen afleggen.

Om een makelaar in de Verenigde Staten te worden, moet u zich registreren bij de National Association of Realtors (NAR). De NAR organiseert seminars voor permanente educatie om haar leden te trainen in de laatste trends op het gebied van onroerend goed. Zodra een makelaar aan de vereisten heeft voldaan om een geregistreerde agent te worden, kan hij of zij een aanvraag indienen om lid te worden van de organisatie. Om een makelaar van buiten de Verenigde Staten te worden, moet u de benodigde visumpapieren invullen en een vergunning krijgen via het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Voor meer informatie klik je hier: Philippen Makelaardij