De voordelen van het vijfminutenjournaal

het vijf minuten dagboek

De voordelen van het vijfminutenjournaal

The Five Minute Journal is een populaire app die je helpt je te concentreren op het positieve in je leven. Het moedigt je aan om bewuster te zijn en met intentie te leven. Op basis van positief psychologisch onderzoek kan het leiden tot meer geluk, betere relaties en meer optimisme. Topbeïnvloeders, atleten en presteerders bevelen de app aan. Als je een dagelijks dankbaarheidsdagboek wilt beginnen, download dan vandaag nog de gratis app! Lees verder voor meer informatie.

Een van de grootste voordelen van het Five Minute Journal is dat je niet veel tijd hoeft te besteden aan het schrijven over jezelf the five minute journal bestellen. Je kunt gewoon schrijven wat je bezighoudt. Als je iets concreets hebt om over te schrijven, kun je negatieve gedachten achter je laten en verder gaan. De beste manier om te beginnen is door op te schrijven wat je voelt en wat je bezighoudt. Het zal u ook helpen uw voortgang bij te houden en u een gevoel van voldoening te geven.

Het Five Minute Journal is een handig hulpmiddel om negatieve gedachten kwijt te raken. Door je op je gevoelens te concentreren, kan het dagboek van vijf minuten een uitstekend hulpmiddel zijn om je levenstevredenheid te verbeteren en negatieve gedachtekronkels tegen te gaan. Het is een geweldige manier om je leven te verbeteren en negatieve denkpatronen te bestrijden. Hier is hoe het werkt: het vereist elke dag een paar minuten, dus probeer er een gewoonte van te maken. Je zult al snel versteld staan van het resultaat.

Meer informatie: http://mylovelynotebook.nl/